Verkoop via Marktplaatsen

Als online ondernemer heb je de mogelijkheid om je aan te sluiten bij verschillende online marktplaatsen. Deze marktplaatsen maken het mogelijk om jouw producten aan te bieden op hun website. Op deze manier kan je profiteren van de gevestigde namen in e-Commerce land en de omzet die je hiermee realiseert investeren in de ontwikkeling van je eigen onderneming.

Ander voordeel is , dat deze online marktplaatsen werken met no cure-no pay (uitzondering bij Amazon die 2 soorten verkoopmodellen heeft). Hierdoor kan je toch je bereik vergroten, zonder daarvoor in eerste instantie te hoeven te betalen. Dat is al een mooie start.

 

Online Distributeur werkt samen met de volgende platformen:

Wil jij je producten via één van deze marktplaatsen verkopen? Neem dan contact met ons op. Online Distributeur regelt het integratie- en optimalisatieproces. Wij zorgen ervoor dat jouw producten beschikbaar zijn voor verkoop in de grootste marktplaatsen van Nederland, België en natuurlijk geheel Europa met Amazon.

Verkoop via Marktplaatsen

 

Vergroot je afzetmarkt aanzienlijk

Marktplaats Expert

- Andrew Vafi

Andrew heeft bij bol.com als Commercieel Manager "Verkopen via bol.com" alle ins en outs geleerd om optimaal te kunnen verkopen via bol.com. Hij weet dus als geen ander hoe je jouw assortiment live moet zetten bij marketplaces, onderscheidend te zijn en heeft sterke connecties bij al deze marketplaces om dit proces te bespoedigen.