Direct aan de slag als Implementatie manager E-Commerce.

Steeds meer ondernemers weten ons te vinden en daarom zoeken wij op kort termijn versterking in het team. Ben jij de enthousiaste implementatie manager e-commerce, en wil je ondernemers helpen om met simpele oplossingen het maximale uit hun bedrijf te halen? Solliciteer vandaag nog!


De functie

We zijn op zoek naar een ervaren implementatie manager e-commerce voor minimaal 24-32 uur per week. Je bent werkzaam op een fantastische locatie aan de Amstel, pal naast de Berlagebrug en vlakbij het Amstelstation. Het kantoor bevindt zich op Treublaan 3 in Amsterdam: Lees hier meer over ons kantoor


Taken en werkzaamheden

Jij wordt de implementatie manager van ons product Migratie (Lees hier meer over dit product )

Jij bewaakt en borgt de portefeuille van de migratieklanten. Je bent betrokken bij het hele proces. Dat betekent vanaf sales tot het daadwerkelijk ‘verhuizen’ van alle data van het voorgaande systeem (Magento, Shopify, Woocommerce) naar het systeem van Lightspeed. Dit is een spannend proces voor de klant, dus jouw optimale begeleiding is van groot belang.

In eerste instantie is het belangrijk als projectmanager dat je snel kan schakelen tussen de werkzaamheden, dat je de planning strak in de gaten houdt en je niet vies bent van deadlines.

Maar het is niet alleen projectmanagement, wij vragen een actieve houding richting de klant. Je bent ondersteuner en de brug tussen klant en de techniek. Je luistert naar en denkt (pro-actief) mee met onze klant.

Ook vragen we een innovatieve houding richting Online Distributeur. Je neemt initiatief om vaak voorkomende problemen te vertalen naar (verbeterde) technische oplossingen binnen het migratieproces (innovatie en verbetertrajecten). Op deze wijze optimaliseer je niet alleen het migratieproces, maar wordt jouw werk steeds leuker en omvattender.

Binnen Online Distribiteur krijg je alle ruimte om te leren en samen met de andere partners aan de slag te gaan. Hierdoor word jij een échte allrounder.


Wat verwachten wij van jou?

De functie vraagt om een afgeronde HBO-opleiding en je hebt werkervaring en/of affiniteit met e-commerce. Daarnaast heb je ervaring (minimaal 2 jaar) in de rol als projectmanager. Heel fijn als je het administratie programma Monday al kent.

Als persoon zoeken we een kandidaat die de juiste prioriteiten weet te stellen en het leuk vindt om voor meerdere klanten tegelijkertijd te werken. Je bent oplossings- en klantgericht: je doet er alles aan om onze klanten optimaal te ondersteunen in het spannende migratieproces. Verder ben je analytisch, werk je nauwkeurig en hou je makkelijk overzicht.


Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een enthousiast jong team van een groeiend bedrijf. De markt waarin we ons bevinden ontwikkelt zich snel, is innovatief en altijd in beweging. Wij verwachten in de toekomst dat je ook bij de andere producten van Online Distribiteur kan gaan ondersteunen, om zo het bedrijf in zijn totaliteit te leren kennen. Op deze wijze help je Online Distribiteur naar de volgende fase en word jij een echte steunpilaar in ons bedrijf. Je zult direct werken met Tim en Théo en de andere specialisten binnen Online Distributeur (zie ons team)


Verdere informatie en solliciteren:

Wil je meer weten over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Deanie van Tuijl (recruiter), per mail jobs@onlinedistribiteur.nl t.a.v. vacature implementatie manager e-commerce of bel gerust op +31 (0)20 261 7600.

  • Contractduur: Tijdelijke contract met uitzicht op vast contract
  • Contracturen: In overleg minimaal 24 uur en maximaal 32 uur – flexibel inzet van uren in de week
  • Soort dienstverband: Loondienst (minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke rol).
  • Opleiding: HBO (Aanbevolen)

Wij ontvangen graag jouw reactie per mail met CV met motivatie naar jobs@onlinedistribiteur.nl vóór 1 maart 2022.

Over Online Distributeur

Online Distributeur is een innovatieve en dynamische organisatie. Gekoppeld aan het Lightspeed-systeem, creëren wij E-commerce oplossingen die ondernemers helpen met groei en maximalisatie van omzet.

Onze applicaties en maatwerk zorgen voor tijdwinst, professionalisering en klanttevredenheid.

Onze eigen ontwikkelde producten zijn nu dé standaard voor Lightspeed klanten. Dit zijn applicaties die voor iedereen en altijd werken, zoals Multishop en Multistore. Maar wij voeren ook Datamigraties uit en leveren maatwerk oplossingen, zoals bijvoorbeeld leverancierskoppelingen.

Waarom wij dit doen? Omdat we met simpele oplossingen ondernemers willen helpen te groeien. Slechts 40% van de online webshops maakt winst. Wij weten hoe we de omzet van onze klanten kunnen maximaliseren en de winst te vergroten. Daarmee kunnen onze klanten hun energie in het product en hun klanten steken, terwijl Online Distributeur zorgt dat de overige processen soepeltjes en automatisch verlopen.

Online Distributeur is met trots Platinum Partner van Lightspeed. Omdat wij continu bezig zijn met de volgende stap in E-commerce en automatisering staan onze klanten vooraan in de rij bij nieuwe ontwikkelingen.