Connection through partnerships. Our partners.

Lightspeed

Lightspeed is leverancier van point-of-sale en e-Commerce software. Lightspeed biedt kleine en middelgrote retail- en restaurantbedrijven point-of-sale oplossingen voor het succesvol runnen van hun online onderneming.

Lightspeed eCom is dé meest volledige webshop software voor efficiënt voorraadbeheer en SEO geoptimaliseerde webshops. 50.000 andere online ondernemers gingen je voor en werken succesvol samen met Lightspeed.

Bol.com

Bij Bol.com, dé toonaangevende webshop in Nederland voor boeken, speelgoed, huishoudelijke artikelen en elektronica, geloven ze dat je samen meer kunt bereiken voor de klant dan alleen. Daarom bieden zij een winkelplatform waar verkopers en leveranciers hun product kunnen aanbieden aan ruim 8 miljoen potentiele klanten in Nederland en België.

Vergroot ook jouw afzetmarkt en bereik je doelgroep nog sneller door gebruik te maken van het enorme marktaandeel van Bol.com.

EffectConnect

Producten verkopen via verkoop platforms levert veel kansen op. Zij helpen je miljoenen nieuwe Europese consumenten te bereiken, zonder grote investeringen te doen. Wanneer je deze nieuwe consumenten bereikt, levert dit vaak omzetstijging op en de logistiek die daarbij hoort kan een tijdrovende en foutgevoelige taak zijn als je niet voldoende weet van de werking van deze kanalen.

EffectConnect biedt de oplossing en kan jouw webshop integreren met diverse verkoop platforms.

Zorg dat je de koppelingen vandaag nog legt. Haal het optimale uit Lightspeed en jouw bedrijf.

Connect