Onze Partners

Jouw online groei mede mogelijk gemaakt door...

lightspeed-logo.png

Lightspeed

WEBSHOP ONTWIKKELING - DATA MIGRATIE

Lightspeed is leverancier van point-of-sale en e-Commerce software. Lightspeed biedt kleine en middelgrote retail- en restaurantbedrijven point-of-sale oplossingen voor het succesvol runnen van hun online onderneming.

Lightspeed eCom is dé meest volledige webshop software voor efficiënt voorraadbeheer en SEO geoptimaliseerde webshops. 50.000 andere online ondernemers gingen je voor en werken succesvol samen met Lightspeed.

bol.com

MARKETPLACE - DISTRIBUTIE

Bij Bol.com, dé toonaangevende webshop in Nederland voor boeken, speelgoed, huishoudelijke artikelen en elektronica, geloven ze dat je samen meer kunt bereiken voor de klant dan alleen. Daarom bieden zij een winkelplatform waar verkopers en leveranciers hun product kunnen aanbieden aan ruim 8 miljoen potentiele klanten in Nederland en België. Vergroot ook jouw afzetmarkt en bereik je doelgroep nog sneller door gebruik te maken van het enorme marktaandeel van Bol.com.

EffectConnect

 WEBSHOP OPTIMALIZATION - MARKETPLACE

Producten verkopen via verkoop platforms levert veel kansen op. Zij helpen je miljoenen nieuwe Europese consumenten te bereiken, zonder grote investeringen te doen. Wanneer je deze nieuwe consumenten bereikt, levert dit vaak omzetstijging op en de logistiek die daarbij hoort kan een tijdrovende en foutgevoelige taak zijn als je niet voldoende weet van de werking van deze kanalen. EffectConnect biedt de oplossing en kan jouw webshop integreren met diverse verkoop platforms.

Beslist.nl

WEBSHOP OPTIMIZATION - MARKETPLACES

Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar consumenten zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met miljoenen producten in het assortiment bieden ze een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Vergroot je afzetmarkt en verkoop ook jouw producten via beslist.nl.

TLogistics

DISTRIBUTION

Bent je op zoek naar een logistieke dienstverlener die jouw uitdagingen begrijpt en over de juiste kennis van de logistieke markt in Europa beschikt? Staat de logistiek de groei van jouw bedrijf in de weg of ​worstel je met het onder controle houden van de kwaliteit van leveringen? TLogistics zorgt ervoor met snelheid, nauwkeurigheid en efficiëntie.