De Vrijheid van Ondernemen.
Als team.

Ondernemen begint vaak met een idee of ideaal. En het verlangen zelf verantwoordelijk te willen zijn. Verantwoordelijkheid kunnen nemen voor de indeling van je tijd, hoe je je geld uitgeeft en investeert, en hoe je je leven leeft, is vrijheid voor ons.

Wij ondernemen vanuit dat idee van vrijheid.

Zelfstandigheid is een groot goed. En geeft, in onze ogen, ruimte voor meer sociale keuzes.
Dat wij vrijheid hebben kunnen creëren om voor onszelf en ons gezin te zorgen is een privilege, dat we daarop ook de vrijheid hebben om meer te doen voor onze omgeving is een keuze en een ideaal. Alle drie omarmen we een meer sociale besteding onze verworven tijd.

Hieronder stellen we onszelf voor en vertellen we iets meer over hoe jij ook meer vrijheid kan verwerven in én met je onderneming. 

Tim Matser

IT & Automatisering

‘Technologie kan bijdragen aan een betere wereld en deze sector levert banen op die zowel zinvol als leuk zijn. Het oplossen van complexe problemen met het creëren van eenvoudige oplossingen, daar krijg ik energie van. Mijn dagelijkse werk is dus zeker ook mijn passie.’

Théo van Tuijl

Partnerships

‘Afkomstig uit een groot gezin leerde ik omgaan met verschillende type mensen en dat alles valt of staat met goede communicatie. Ik krijg er een kick van dingen te laten groeien. Van relaties met familie en vrienden tot de natuur, maar zeker ook groei op persoonlijk en zakelijk vlak.’

Andrew Vafi

Strategie

‘Ik ben altijd een avonturier geweest, zoekend naar beweging en risico’s. Ik ontdekte dat ondernemen een manier van werken is die mij goed past: samenwerken met gepassioneerde mensen en bedrijven. Geloven in een droom en stappen maken om dit écht te realiseren’

Dirk Vermeulen

Maatwerk

‘De vrijheid van ondernemen geeft mij de energie om toch “gewoon” te werken van 9 tot 6. Altijd op zoek naar verbeteren van de dingen of processen waar je onnodig veel energie aan kwijt bent. Zoals dingen dubbel doen. Liever in een keer goed. Dan kunnen we onze tijd besteden aan dingen waar we echt blij van worden; zoals familie, vrienden en hobby’s.’

Jori van den Bosch

SaaS

‘Groeiende bedrijven helpen groeien geeft mij enorm veel energie. Wij werken veel met ondernemers die door groei tegen barrières aanlopen die wij met onze expertise weg kunnen nemen. Ondernemen is voor mij verantwoordelijk zijn voor eigen succes. Met als startpunt onze klanten.’

Lennart Stolp

Data Analyst

Hersenkrakers oplossen is waarvoor ik graag naar werk kom. Om de klusjes die de klant elke week uren aan handmatig werk kost, om te toveren naar een automatisch proces, wat een fractie van de tijd kost. Dit zodat er meer tijd is voor andere belangrijke dingen. Want wat is nou leuker dan weten dat alles vlekkeloos loopt zonder dat je er omkijk naar hebt.

Hoe creëren we samen meer vrijheid?

Ondernemen is niet makkelijk. Het is hard werken, soms onzeker en vergt doorzettingsvermogen. Je moet je met veel meer bezig houden dan enkel je idee, je product/dienst of je expertise. En bij dat laatste loopt het vaak spaak.

Wij zien dat veel ondernemers en zelfstandigen tijd kunnen besparen en omzet kunnen vergroten door efficiënter en effectiever met hun (online)bedrijfsprocessen om te gaan. Processen waar niet perse je expertise ligt.

Onze tools en persoonlijke aanpak (het gaat om jouw vraag en jouw onderneming) zorgen ervoor dat je je weer kan richten op de kern van je onderneming.

Samen met jou bespreken we waar voor jouw onderneming waarde en winst te behalen valt. En welke oplossing daar het best bij zou kunnen passen. Wij maken onder andere tools die zorgen voor automatisch voorraadbeheer, koppelingen tussen verschillende winkels die je hebt (online, offline), migratietools, en tools die slim gebruik maken van de algoritmen van zoekmachines en online warenhuizen zoals bol.com.

Terwijl wij zorgen voor tijdwinst en omzetvergroting, kun jij weer kiezen waar je je tijd en geld aan besteedt.

En dat maakt de cirkel rond, want dan zijn we weer terug bij vrijheid. Vrijheid die we samen creëren; Als team.

Naast onze eigen expertises hebben wij ook een netwerk van samenwerkingspartners die wij graag inzetten om dat beetje extra te leveren. Extra’s die aansluiten op ons doel; positieve impact maken op jouw onderneming.

Hieronder stellen wij een aantal aan je voor.

Femke
Groningen, Nederland
Virtual Assistant – FVS Support

Wat ik later wilde worden, dat kon ik nooit uitleggen. Ik ging alle kanten op: ontelbare opleidingen volgen, spontaan van baan wisselen en uit het niets besluiten om naar het buitenland te verhuizen. Sommigen noemde het onrust, ik noem het liever avontuurlijk. Als ondernemer ben ik voor het eerst vrij om te gaan en staan waar ik wil, maar ook om mijn eigen klanten te kiezen en opdrachten mijn eigen invulling te geven. Met Online Distributeur sta ik nooit stil: een levendig, vriendelijk en kundig bedrijf dat ik met heel veel plezier ondersteun.

Koen
Hoorn, Nederland
SEO – Koen Ras

Ik ben een gelukszoeker met een grote passie voor natuur, reizen en avontuur. Daarnaast ben ik een resultaatgerichte SEO-specialist en denk ik mee om een website in de zoekmachines naar de top te brengen! Eerlijkheid en transparantie zijn hierbij erg belangrijk, net als een probleemoplossende mentaliteit.

Marc
Amsterdam, Nederland
Google Adwords – Adsspecialisten

Vrijheid in ondernemen betekent voor mij o.a. dat je kan bepalen met wie je een samenwerking aangaat. Zo is er met Online Distributeur een natuurlijke samenwerking ontstaan omdat we elkaar zeer goed aanvullen als het gaat om online marketing, strategie en technologie. Het combineren van deze expertises heeft ervoor gezorgd dat we samen veel klanten hebben laten groeien en dat doen we al jaren met veel plezier.

Remon
On the Road, Griekenland
API Specialist – Programmeur op Wielen

Ik hou van verkennen van onbekend terrein, en heb om die rede ook mijn huis in 2019 omgeruild voor een camper. Ik word daarom ook wel de programmeur op wielen genoemd. Met Online Distributeur heb ik alle ruimte voor mijn grote passies, het bouwen/bedenken van kick-ass software, reizen, natuur en cultuur. Bij Online Distributeur ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling en architectuur van de achterliggende software.

Jonathan
Amsterdam, Nederland
SEO lead – LEQUAL

De vrijheid van ondernemen betekent voor mij het kiezen van je eigen richting. Volg je passie en doe dat op je eigen manier. Als SEO-specialist weet ik als geen ander dat er talloze manieren zijn om een website te optimaliseren. Hoe je de beste manier vindt? Door te analyseren en te communiceren. Zo kom je samen tot dé manier die voor jouw business succesvol is!

Bouwke
Den Bosch, Nederland
Copywriter – To the Point

“Wie nooit gevangen heeft gezeten, zal vrijheid niet voelen.”
Dat typ ik neer als ik denk aan wat vrijheid voor mij betekent.

Ik weet zeker dat ieder mens in meer of mindere mate ooit in het gevang heeft gezeten. Zij het in jezelf, in je omgeving, in loondienst, in de toekomst, of in het (onbewust) nastreven van doelen die eigenlijk voor een ander er waren. De kunst is dat gevang te gebruiken om stap voor stap dichter bij uitbreken en jezelf te komen. En daarmee dichter bij je kracht.

Ik kan wel zeggen dat ik de strijd om uit te breken tot kunstvorm verheven heb (ik heb mezelf nogal vaak in het gevang gestopt…). Maar het bracht me wel waar ik nu ben. Ik leef met rust en ruimte en ik schrijf. De tijd die ik over heb is er voor anderen.

Bij Online Distributeur voel ik me thuis. Ik geloof in dit concept. Wij versterken elkaar. En dat geeft vrijheid; Vrijheid je te richten op waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Als onderdeel van een groter geheel. En het werkt! Ik ben trots op onze diensten en producten.

Heldere stappen en meteen resultaat — Sandra, eigenaar

Lees het verhaal

Overstappen van Magento naar Lightspeed. Een aanrader — Janwillem, Oprichter

Lees het verhaal

We hadden nooit zo hard kunnen groeien zonder deze automatisering — Sam, Oprichter

Lees het verhaal

Klantgericht en flexibel. Niets is teveel — Ralph, marjonsnieders.nl

Lees het verhaal

Zorg dat je de koppelingen vandaag nog legt. Haal het optimale uit Lightspeed en jouw bedrijf.

Connect