Lightspeed Webshop

Start met een webshop waar je op kunt bouwen

Start met je eigen Lightspeed Webshop

De online aankopen stijgen elk jaar volgens menigeen marktonderzoek (zoals Thuiswinkel.org), maar we zien het ook om ons heen. De internet pakt de toekomst, dit zien we gebeuren. De vraag is dan ook welke rol jouw bedrijf hier in wilt nemen? Tegenwoordig is er genoeg software aanwezig om zelfstandig aan de slag te gaan met het ontwikkelen van je webshop of je kiest voor een op maat webshop gemaakt door professioneel IT bedrijf. Van Lightspeed webshops tot Shopify, van gratis software zoals Woocommerce tot een Magento 2 webshop van €200,000, we hebben alles langs zien komen en zelfs wij hebben soms moeite om door de bomen het bos te zien. Er kan zo veel en de vraag is dan ook welke webshop past bij jouw bedrijf?  Waarmee kan je zowel je online omzetaandeel mee pakken als winst genereren. Juist bij deze vragen helpen wij.

Startend met het ontwikkelen van een webshop. Dit blijft nog steeds een tijdrovend en ingewikkeld proces. Hiernaast zal je ervoor moeten zorgen dat je opvalt tussen de duizenden andere webshops in Nederland. En uiteindelijk moet je nog zorgen voor de verkoop (lees conversie) op jouw site of via marktplaatsen.

 

Door onze jarenlange ervaring, zowel op het gebied van e-Commerce als IT, weten we wat werkt in de Nederlandse markt en wat niet. Op basis hiervan ontwikkelen wij een webshop die jouw onderneming gaat helpen om de groeidoelstelling te bereiken. Van een eCom webshop tot aan Lightspeed MultiStore (meerdere winkels aan 1 webshop gekoppeld). Of je hebt al een webshop en wilt overstappen naar Lightspeed. We helpen graag en denken natuurlijk mee wat het beste bij je past.

Start vandaag 

‘n Vliegende start met je Lightspeed Webshop

Start vandaag nog met onze 'Vliegende Start' om je Lightspeed webshop snel en goed live te zetten. We helpen je om te starten met Lightspeed, vullen van de Webshop (met bestaande content) en inrichting van alle standaard instellingen, zodat je meteen aan de slag kunt om Online te verkopen.

v.a.  €995,-

Lightspeed Expert

- Tim Matser

Al meerdere Lightspeed webshops heeft Tim gebouwd. O.a. BEUK Meubels, Bedshop en de Duif. Hiernaast stuurt hij IT teams aan in India. Zijn kracht ligt in schaalbaarheid, impact maken en laten zien dat je niet €100.000 hoeft te betalen voor een webshop die meerdere miljoenen kan draaien. 

Lightspeed Webshop Laten Bouwen

Online Distributeur is officieel partner van Lightspeed e-Commerce en Bol.com (Verkopen via bol.com). Dit betekent dat wij in staat zijn om een Lightspeed webshop te ontwikkelen op basis van dit, in onze ogen, meest volledige webshop software systeem. Wij hebben gekozen voor Lightspeed als partner, omdat wij geloven dat Lightspeed de beste oplossing biedt voor kleine- en middelgrote retailketens, fabrieken en restaurants (incl. ketens).

Enerzijds heeft een Lightspeed webshop vele integratie én optimalisatiemogelijkheden, waardoor het mogelijk is om jouw website op het gebied van bijvoorbeeld SEO, volledig én gemakkelijk te optimaliseren. Dit kan uiteindelijk bijdragen aan de groei van je onderneming. Anderzijds is Lightspeed prijstechnisch erg interessant, waardoor winstgevendheid van de webshop geen utopie is.

 

Het team van Online Distributeur bestaat uit drie ervaren ondernemers met hun achtergrond in IT, e-Commerce en communicatie. Door onze verschillende achtergronden vullen wij elkaar perfect aan en kunnen we, volledig naar jouw wens, een uitstekende Lightspeed webshop ontwikkelen. Een webshop van Online Distributeur is:

  • Op maat

  • Snel

  • Aantrekkelijk

  • Gebruiksvriendelijk

  • Vindbaar

Onze Werkwijze

Een Lightspeed webshop laten bouwen doen we niet alleen. Onze werkwijze kenmerkt zich doordat we uitvoerig in gesprek gaan met onze klanten. We stellen gezamenlijke doelen en behandelen je wensen, maar we zullen ook kritische vragen stellen. Op deze manier weten we beide waar we aan toe zijn.

 

Zodra duidelijk is wat er van ons verwacht wordt én wij weten wat we kunnen verwachten, is het tijd om aan de slag te gaan met het bouwen van je Lightspeed Webshop. Tijdens dit proces zal je op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen en is er genoeg ruimte voor feedback. De eerste stappen naar je succesvolle onderneming zijn gemaakt!