Lightspeed Multishop

Eén voorraadpunt voor al je webshops

Dankzij Lightspeed MultiShop koppel je eenvoudig meerdere webshops aan één magazijn of voorraadpunt.

Plan Demo Bekijk de prijzen

Onbeperkt. Koppel onbeperkt webshops aan jouw voorraadpunt

Up-to-date. Jouw voorraad klopt altijd, overal en voor iedereen

Persoonlijk. Altijd goed overleg en persoonlijke afstemming

Koppel al je webshops aan één voorraadpunt

Wil jij meerdere webshops koppelen aan één voorraadpunt? Wij bouwen een koppeling op maat die van jouw voorraadpunt een MultiShop maakt, waaraan je onbeperkt webshops kunt koppelen. Heb je bijvoorbeeld meerdere domeinen (.nl, .de, .be) die allen vanuit dezelfde voorraad werken? Met MultiShop is jouw voorraad altijd geactualiseerd voor al jouw webshops. Zo wordt de voorraad van een product op de ene webshop direct bijgewerkt wanneer ditzelfde product gekocht wordt op je andere webshop. Geen gezeur meer met handmatig bijwerken, teleurgestelde klanten en nee-verkoop.

Altijd, overal en voor iedereen up-to-date!

Ervaren Lightspeed Partner

Online Distributeur is al jarenlang partner van Lightspeed. Lightspeed is het meest complete e-Commerce systeem voor retailers die willen groeien met hun (online) onderneming. Dankzij onze korte lijntjes en goede relatie met Lightspeed kunnen wij je vliegensvlug ondersteunen met de opzet van jouw MultiShop.

MultiShop voor Lightspeed

Als je groeit en de zaken gaan goed is dat natuurlijk helemaal top. Groei brengt daarentegen altijd uitdagingen met zich mee. Bijvoorbeeld wanneer je online gaat uitbreiden en meerdere webshops wilt koppelen aan je voorraad. Want, zonder die koppeling is je voorraad niet real-time up-to-date voor al je shops.

Een voorraad die niet up-to-date is leidt tot problemen. Bijvoorbeeld dat een bestelling op de ene site een annulering van een bestelling op de andere site betekent. Je wilt je klanten geen nee moeten verkopen op hun bestelling.
Hoe los je dat op? Lightspeed zelf heeft geen mogelijkheid om dit in hun systeem op de lossen. En, handmatig je bestellingen verwerken is absoluut geen optie als je wilt blijven groeien. Dat houd je niet bij, het kost veel tijd en je hebt nog steeds kans op fouten. Je hebt een applicatie nodig die al je shops koppelt aan je Lightspeed retail en het proces automatiseert en real-time kan bijhouden. Online Distributeur ontwikkelde hiervoor Multishop voor Lightspeed klanten.

Wij installeerden Multishop al bij veel van onze klanten. Zij weten wat het waard is om altijd, overal en voor iedereen up-to-date te zijn. En met name ook dat deze automatisering een voorwaarde is voor een goedlopend en groeiend bedrijf.

“De oplossingen van Online Distributeur zorgen ervoor dat je vanuit 1 plek alles kan regelen. Dat scheelt veel tijd en werk. Met die tijd kunnen wij dichtbij onze klanten blijven.”

Aangezien Lightspeed beperkt is tot 1 online shop voor 1 retailpunt, heeft Online Distributeur een applicatie ontworpen welke het probleem van Rodney oplost. Multishop zorgt ervoor dat je meerdere online shops kan koppelen aan je Lightspeed retail. Alle websites worden gesynchroniseerd met 1 voorraadpunt. Hierdoor laten je online shops altijd de juiste voorraad zien en voorkom je teleurgestelde klanten. En jij kunt efficiënt inkopen, verkopen, en groeien, zonder meer tijd kwijt te zijn.

Tarieven

Basis

v.a. €50,-

Per maand

Inclusief
  • 2 Lightspeed eCom webshops gekoppeld aan 1 voorraadpunt

Plan Demo

extra Webshop

v.a. €50,-

Per maand

Extra winkel
  • Voor elke extra webshop

Plan Demo

Implementatie

v.a. €1250,-

Eenmalig

Stappenplan
  • Inventarisatie

  • Technische implementatie

  • Korte training

Plan Demo

Maatwerk

Per maand

Maatwerk
    • Koppeling op basis van specifieke wensen.

Offerte

Heldere stappen en meteen resultaat — Sandra, eigenaar

Lees het verhaal

Overstappen van Magento naar Lightspeed. Een aanrader — Janwillem, Oprichter

Lees het verhaal

We hadden nooit zo hard kunnen groeien zonder deze automatisering — Sam, Oprichter

Lees het verhaal

Klantgericht en flexibel. Niets is teveel — Ralph, marjonsnieders.nl

Lees het verhaal

Zorg dat je de koppelingen vandaag nog legt. Haal het optimale uit Lightspeed en jouw bedrijf.

Connect