Lightspeed Kassasystemen

Lightspeed Kassasystemen

Bij het opzetten en het onderhouden van een fysieke winkel komt veel kijken. Kassasystemen bijvoorbeeld. Maak het jezelf gemakkelijk! Online Distributeur is al jarenlang partner van Lightspeed. Lightspeed is het meest complete e-Commerce systeem voor retailers die willen groeien met hun (online) onderneming. Dankzij onze korte lijntjes en goede relatie met Lightspeed kunnen wij je vliegensvlug ondersteunen met de opzet van jouw winkel én het koppelen met je kassasystemen.

Lightspeed Kassasystemen als basis

Mocht je al een fysieke winkel hebben en willen starten met een online winkel, of juist een online webshop en wil je starten met een fysieke winkel In beiden gevallen komt een kassasysteem om de hoek kijken. Welk platform kies je, en wat is nu een goed fundament om op voort te bouwen. Onze ervaring is dat Lightspeed eCom, Omni en/of Retail i.c.m. hun kassystemen dé oplossing is voor een sterk fundament om aankomende jaren verder op door te groeien.

MultiStore – Koppel meerdere winkels aan één webshop

Het gebruik van Lightspeed voor meerdere (offline en online) winkels is niet altijd even optimaal. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk om winkels aan je webshop te koppelen. Wij hebben een MultiStore voor Lightspeed gebouwd, die dit wél mogelijk maakt. Orders, voorraad en prijzen worden centraal beheerd en gesynchroniseerd door middel van een koppeling tussen jouw winkels en webshop. Zo kunnen we de volledige bestelprocedure automatiseren en hoef jij hier nooit meer over na te denken.

ProductSync – Productinformatie slim beheren

Dankzij de door ons ontwikkelde Lightspeed apps, zoals ProductSync, beheer je gemakkelijk en overzichtelijk de content van jouw Lightspeed eCom’s. Via één webshop, die zal dienen als de ‘bron’ van alle content, kun je bepalen welke content in welke shop komt te staan. Lekker overzichtelijk.
Of het nu gaat om afbeeldingen, titels, beschrijven, filters, metatitels, specificaties of extra velden: alle productinformatie kan gemakkelijk worden toegewezen en verdeeld. Pas je bijvoorbeeld een afbeelding van een product aan in één shop, dan wijzigt die desgewenst ook in alle andere shops. Hiermee bespaar je tijd en houd je overzicht en controle.

Starten met Lightspeed

Wij hebben een migratie tool ontwikkeld die jou helpt op een soepele manier en tegen een aantrekkelijk tarief over te stappen van bijv. Magento naar Lightspeed Webshop. Wij zetten al je belangrijke gegevens over zodat jij snel en moeiteloos weer aan het verkopen bent. Hiermee start je met een gerust hart met Lightspeed.

Lightspeed Kassasystemen als oplossing

Diverse koppelingen voor kassasystemen met jouw Lightspeed (web)winkel zijn mogelijk. Alle tools hebben een naadloze aansluiting op jouw (web)winkel. Producten kun je eenvoudig beheren en je kunt allerlei (periodieke) rapportages maken. Productgegevens worden automatisch op de achtergrond verstuurd van uw het kassasysteem naar je Lightspeed shop. Je hoeft dus maar op één locatie jouw producten te beheren. Wanneer je iets verkoopt, is je Lightspeed er ook automatisch en snel van op de hoogte. Zodra er een order is geplaatst, geeft de kassa je een boodschap met de omzet die je zojuist hebt gemaakt. Je krijgt ook bericht wanneer de order is betaald en verzonden.

Online Distributeur

Wij van Online Distributeur hebben veel ervaring met Lightspeed. We zijn de innovatie Lightspeed Partner. We hebben korte lijntjes met Lightspeed en kunnen je dan ook vliegensvlug ondersteunen met de opzet van jouw winkel én het koppelen met je kassasystemen!