Lightspeed innovatie; Koppel al je fysieke winkelfilialen aan 1 webshop met Multi Store.

Lightspeed is een organisatie met grote ambities. Net als jij. Wij storten ons op alles wat je nodig hebt om online te verkopen. Innovatie is een vereiste om jullie de ondersteuning te bieden die jullie verdienen. Ondersteuning die zorgt voor groei.

Innovatie begint bij vraagstukken en behoeften. Zo ook bij de ontwikkeling van Multi Store. Meet Sam: eigenaar van Baskèts 4 en een gewaardeerde en snelgroeiende klant van ons. Hij was al een tijdje samen met ons op zoek naar een tool waarmee hij zijn twee fysieke winkels in Amsterdam kan koppelen aan zijn webshop. Wij hadden enkel de mogelijkheid voor de koppeling van 1 winkel, maar zagen de logische behoefte. Omdat wij zelf nog niet geheel klaar waren voor een dergelijke ontwikkeling zijn we de samenwerking met Online Distributeur aangegaan. En Multi Store zag het licht. Multi Store is een echte oplossing en een goedwerkende tool, die de twee fysieke winkels van Baskèts 4 koppelt aan de eCom webshop. Met als resultaat een correcte totale voorraad online, een constanter aanbod en daardoor een hogere conversie.

Waar liep Baskèts 4 tegen aan?

Baskèts 4 is een Amsterdams winkelconcept dat de sneakercultuur verbindt en verenigt met de dagelijkse mode. Naast hun hoofdvestiging op de Elandsgracht hebben ze sinds 2017 ook een filiaal in De Pijp in Amsterdam. Naast deze twee fysieke winkels verkoopt Baskèts 4 hun producten via de webwinkel www.baskets-store.com.

Met de komst van de tweede winkel kwam de behoefte om ook deze winkel te koppelen aan de webwinkel. Want zonder die koppeling kunnen producten en voorraden uit de winkel in De Pijp niet worden verkocht via de webwinkel.

Multi Store – een product van onze innovatie partner Online Distributeur

Baskèts 4 heeft Lightspeed gevraagd om een dergelijke koppeling, en wij op onze beurt hebben onze samenwerkingspartner Online Distributeur gevraagd om een tool die dat mogelijk zou kunnen maken.

En dat is gelukt! En hoe! Met Multistore biedt Lightspeed nu een oplossing voor iedere ondernemer met meerdere fysieke winkels en een webshop.

Quote Sam

“Online Distributeur is een nuchter bedrijf dat me erg geholpen heeft om deze koppeling eerst klein en overzichtelijk te maken. En daarna gezorgd voor een goede integratie bij mijn winkels en personeel. Dank je”

Geïnteresseerd? Lees binnenkort verder om te zien hoe Multistore voor jou kan werken.