Lightspeed innovatie: jouw Multi Store werkend krijgen

Samen Multi Store werkend krijgen

Multi Store is een standaard tool met een maatwerk aanpak. We kijken naar jouw situatie. Het gaat immers over jouw bedrijf en jouw wensen en ambities. Online Distributeur gaat je helpen met een maatwerk koppeling.

Stap 1 – Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. We beginnen met een goede inventarisatie; denk daarbij aan het aantal producten, het aantal winkels wat je wilt koppelen, en de gewenste frequentie voor voorraad- en orderkoppeling. Maar ook belangrijke zaken zoals; Is alle productcontent (omschrijvingen, foto’s, e.d.) bekend van de nieuwe fysieke winkel die je gaat koppelen? Ga je leveren vanuit 2 winkels of vanuit 1? We denken na over voorraadstanden, leveringen, levertijden vanuit de winkel en hoe het personeel voor te bereiden op deze nieuwe processen.

Stap 2 – Voorraad

Nu moeten we zorgen dat het assortiment (met unieke content) vanuit alle winkels goed gekoppeld wordt aan jouw webshop. Voor elke winkel maken we een API koppeling ; een IT-koppeling tussen twee systemen die ervoor zorgt dat deze systemen op bepaalde tijdstippen met elkaar communiceren. Met deze koppeling zorg je dat je actuele voorraadstanden zichtbaar zijn in de webshop. Deze koppelingen zijn custom-made. En je kunt kiezen hoeveel keer per dag dit gebeurd. Bijvoorbeeld elke 5 min of 1 keer per dag.

Stap 3 – Bestellingen

Nadat de voorraad gekoppeld is, zorgen we voor een koppeling terug vanuit de webshop. Dit betekent dat de bestellingen (inclusief pakbon) worden doorgeven aan de winkel, bijvoorbeeld door middel van een automatische mail naar de verschillende winkels met de bestelling. Hoe dit precies gebeurt, hangt af van jouw huidige processen en wensen. We kijken samen naar de ideale terugkoppeling.

Stap 4 – Actuele Voorraadstand

De laatste stap is een update van de voorraad wanneer er een bestelling is verwerkt door de desbetreffende winkel. Dit kun je handmatig doen, maar natuurlijk ook volledig automatisch. Het mooie is dat deze functionaliteit standaard is ingebouwd in de Multi Store module. Je hebt nog wel de keuze om deze voorraad per dag, per uur of per 5 minuten te laten aanpassen. Dit is erg afhankelijk van je rotatie en wij zullen dus samen met je kijken naar de ideale oplossing.

Wat betaal ik voor een actuele totaalvoorraad en meer conversie?

De Multi Store tool van Online Distributeur kost €249,- per maand voor 2 fysieke winkels en elke 24 uur een voorraad- en orderupdate. Een extra fysieke winkel koppelen, bovenop de standaard 2, kost €49.- per winkel per maand. Een update per uur of per 5 minuten kost respectievelijk €49,- en €99,- per maand. Het maken van de custom koppeling, speciaal dus voor jouw webshop en fysieke winkels, kost eenmalig €1250,-.

Wie zijn Online Distributeur? De bouwers van Multi Store.

Online Distributeur bestaat uit Tim, Andrew en Theo. Allemaal met een eigen expertise, maar met één missie; Impact maken.

“Wij zijn ondernemers in hart en nieren en willen door (online) contact impact maken op jouw omzet en groei.

Online distributeur heeft een no-nonsense aanpak en hebben aandacht voor jou en jouw bedrijf. Daarbij hebben ze zelf 2 succesvolle Lightspeed webshops. Ze weten hoe je je moet onderscheiden op Lightspeed.