Lightspeed Helpdesk

Lightspeed Storing

Traagheid, storing, errors bij bestellingen… Dit zijn allemaal voorbeelden van problemen waar je niet op zit te wachten. Wanneer jouw klant niet kan bestellen, omdat de voorraad niet goed weergegeven wordt, problemen ervaart tijdens het bestellen of bij de betaling, heb je een oplossing nodig. Want een vervelende customer experience kan je veel geld en uiteindelijk zelfs je klanten kosten. Zaak dus om de problemen met je Lightspeed shop de wereld uit te helpen. Wij van Online Distributeur begrijpen dat en we vinden het dan ook dat het erg belangrijk is dat dit probleem snel wordt opgelost!

Ervaren Lightspeed Helpdesk

Online Distributeur is al tien jaar ervaren Lightspeed Partner. Zo ervaren dat zelfs Lightspeed ons als extern bureau inhuurt om oplossingen te bedenken voor de moeilijke cases op hun eigen platform, voor hun eigen klanten. Ze zien ons dan ook als een innovatieve partner. Daarom hebben wij ons de afgelopen tien jaren dan ook vooral gefocust op ingewikkelde zaken in Lightspeed shops. Online Distributeur is breed inzetbaar, voor zowel de “gemakkelijke” klussen als de zeer complexe klussen. Op basis van de kennis die we het afgelopen decennium hebben opgedaan, hebben we een drietal producten bedacht: op maat oplossingen voor de unieke gevallen, onze eigen apps die geschikt zijn in 90% van de gevallen en het omzetten van jouw webshop (migratie).

Lightspeed API – Op maat oplossingen

Ons eerste product is voor complexe casussen, die vaak complexe problemen hebben. Deze problemen kunnen niet zomaar worden opgelost met standaard oplossingen, zoals een generieke app. We maken speciaal voor deze klanten unieke koppelingen met systemen zoals ERP systemen, fulfilmentsystemen (o.a. GoedGepickt en SendCloud voor Lightspeed Omni) en/of fabrieksystemen om o.a. een Lightspeed Dropshipping te maken. We zetten onze automatiserings kennis in om deze bedrijven naar het volgende niveau te brengen.

Lightspeed Apps – Onze eigen apps

In de afgelopen tien jaren zijn we veel problemen tegen gekomen. Hierdoor hebben we ook onze eigen apps kunnen ontwikkelen. Deze apps kunnen in 90% van de gevallen ingezet worden om een oplossing te bieden aan generieke problemen en ervoor te zorgen dat de webshop aan al jouw wensen voldoet.

Lightspeed Data Migratie – Stap over naar Lightspeed

Het derde product dat we hebben bedacht is de migratie: het omzetten van webshop data van het ene systeem naar het andere systeem. Omdat we zo ervaren zijn in Lightspeed, hebben wij ons in deze migratie kunnen specialiseren. Wanneer een klant bijvoorbeeld een Magento shop wilt overzetten naar een Lightspeed webwinkel, zorgen wij van Online Distributeur ervoor dat alle data goed overgaat. Zorgeloos en correct. Hiermee start de klant direct met een goede webshop.

Online Distributeur

Wij zijn al tien jaar betrouwbare Lightspeed Partner. We weten waar we het over hebben, we kennen alle ins en outs van Lightspeed. En dat maakt ons onderscheidend als Lightspeed Partner. We bouwen iets dat gewoon werkt. Mocht je een probleem met je website hebben, dan kun je ons bellen. Want als ervaren Lightspeed Partner kunnen wij de problemen die jij hebt vaak snel en gemakkelijk oplossen. En dat doen we graag en met passie!