We hadden nooit zo hard kunnen groeien zonder deze automatisering. Baskets.

Branche

Fashion
Lifestyle

Producten

Lightspeed Retail
Lightspeed eCom

Locatie

Amsterdam
Nederland

Online en offline sneakermerk

Tegenwoordig zijn sneakers overal. Dit was niet altijd zo: een aantal jaar geleden was de sneakercultuur nog niet zo gevestigd als nu, en was het meer urban-georiënteerd. Het doel van Baskèts? Dat patroon doorbreken en sneakers toegankelijker maken. Het resultaat is twee winkels – één in de Jordaan, één in de Pijp – en een webshop. Inmiddels is Baskèts een allround merk geworden, inclusief kleding en accessoires.

Meer efficiëntie dankzij Omnichannel

Het online en offline aspect van Baskèts komt goed tot zijn recht dankzij het gebruik van een omnichannel kassasysteem. Hiermee heb je nog steeds de voordelen van een fysieke winkel, zoals de tastbaarheid en lokale brand awareness, maar maak je ook gebruik van de mogelijkheden die eCommerce biedt. De lasten, zoals een gespleten voorraad of klantenbestand, worden door het systeem gestroomlijnd.

Gebruik data in je voordeel

Naast het naadloos verbinden van de online en offline wereld gaat Baskèts een stapje verder door dieper in de cijfers te duiken. Er is meer concurrentie, ook online, dus is het van belang dat ondernemers naast hun onderbuikgevoel ook gebruik maken van hun data. Meten is immers weten, en als je precies weet waar je staat, dan kun je echt goede beslissingen nemen.

Zorg dat je de koppellingen vandaag nog legt. Haal het optimale uit Lightspeed en jouw bedrijf.

Connect

Heldere stappen en meteen resultaat — Sandra, eigenaar

Lees het verhaal

Overstappen van Magento naar Lightspeed. Een aanrader — Janwillem, Oprichter

Lees het verhaal

We hadden nooit zo hard kunnen groeien zonder deze automatisering — Sam, Oprichter

Lees het verhaal

Klantgericht en flexibel. Niets is teveel — Ralph, marjonsnieders.nl

Lees het verhaal