Support Tickets

Stel een vraag aan één van onze support agents en krijg persoonlijk antwoord.

We streven er naar je binnen één werkdag van een antwoord te voorzien.

Support Ticket

Omschrijf het probleem zo gedetailleerd mogelijk. Wat gaat er precies mis? Wanneer gaat het precies mis? Welke handelingen worden er uitgevoerd etc.
Denk hierbij aan de EAN, SKU of artikelcodes van het product. Of de ID's van de producten, merken, categorieën etc. Deze zijn te vinden in de URL.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB.