Migration questionnaire

Receive a clear quote based on your specific needs

 • De basis van jouw webshop

  Hieronder zullen we stapsgewijs de fases van de migratie doorlopen en hierbij de relevante vragen stellen. Mocht je geen exact antwoord op een vraag hebben, geef dan aan wat je denkt dat klopt. Mocht een vraag niet duidelijk of niet van toepassing zijn, zet dan een 0 neer. We kunnen deze zaken dan later telefonisch doornemen. De vragen hebben betrekking op de basis van jouw webshop, zoals de producten, varianten en categorieën. Dan hebben we al een goed idee hoe groot en complex jouw webshop is.
 • De vulling

  Nadat de basis is gelegd, zullen we ons gaan focussen op tools, content en relaties. Hiermee vullen we de backend van de webshop volledig. Deze fase noemen we de vulling.
 • Het design

  Nu de back end van de webshop goed gevuld is, hoeven we alleen nog puntjes op de i zetten voor de back-end en natuurlijk het design over te zetten. Hiermee geven we de look&feel aan je webshop. Deze fase noemen we het design.
 • Einde vragenlijst

  Hiermee zijn we aan het einde gekomen van de inventarisatie. We zullen deze goed doornemen en contact opnemen als er iets niet duidelijk is. In het geval dat alles duidelijk is, komen we direct met een definitieve offerte . Tim, Theo en Andrew