Dirk Vermeulen | Welkom als nieuwe partner

Online Distributeur groeit! En dat brengt altijd uitdagingen met zich mee. Als je groei in goede banen wilt leiden is er noodzaak om stappen te maken, te ontwikkelen.

Dat is precies waar wij onze klanten mee helpen. Wij leveren software oplossingen die zorgen voor tijdwinst, accuraatheid, en professionaliteit. Software die je helpt met de ontwikkeling van je bedrijf.

Wij voelen die noodzaak ook. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe partner voor Online Distributeur. En niet zomaar een, maar iemand die iets kan toevoegen en kan helpen met onze volgende stap. En met succes.

Dirk Vermeulen & zijn aanpak

Dirk Vermeulen gaat meer focus creëren bij Online Distributeur. Dat wil zeggen dat hij onze doelen en koers onder de loep gaat nemen en concretiseren. “Dit moet gaan zorgen voor nog meer duidelijkheid over wat we wel en wat we niet zijn (en kunnen) en wie we wel en niet kunnen bedienen”, geeft Dirk aan. “Dat is belangrijk wanneer je je (potentiële) klanten toegevoegde waarde en de hoogste kwaliteit wilt bieden.” Dit is een belangrijke stap voor ons en voor onze klanten. En dat is precies waar Dirk energie van krijgt, klanten echt helpen.
Dat Dirk de ideale kandidaat hiervoor is blijkt uit zijn hang naar concrete objectieve resultaten en oplossingen. Kunnen meten en zien dat iets werkt of niet werkt.

Dirk komt uit de online marketing wereld. Daar ging het hem steeds meer tegenstaan dat doelen en resultaten erg wollig waren. Dat het lijkt alsof je het goed kunt meten, maar dat alles eigenlijk multi-interpretabel is; “We hebben het aantal aanvragen niet gehaald maar wel X mensen bereikt met onze boodschap. Dat is ook heel goed, toch?!?”

Toen hij in coronatijd veel aan het afbouwen en afwerken van zijn huis deed, vielen er een aantal dingen voor hem op zijn plek. Hij voelde hoe heerlijk het was om resultaat te zien van je werk. Zo zelfs dat hij nog even heeft overwogen om bouwvakker te worden; Maar, hij kwam in gesprek met ons.

In gesprek met ons kwam hij erachter dat software eigenlijk heel concreet en objectief is. Een klant heeft een uitdaging of probleem, wij leveren een oplossing. En die oplossing die werkt of die werkt niet. Zo simpel is het. Wat Dirk ook aantrekt in ons werk is dat je mensen helpt en zichtbaar impact maakt. “Mensen helpen geeft me heel veel voldoening. Wij bieden oplossingen die gaan helpen met de groei en professionalisering van hun onderneming of bedrijf. Dat waar ze hun hart en ziel in stoppen. Dat is toch mooi!?”

Dirk Vermeulen, sociaal en gedreven 

Dirk noemt zichzelf een sociaal groepsdier. Hij houdt ervan om gezelligheid te creëren. Om mensen zich op hun gemak te laten voelen. Dat doet hij bijvoorbeeld door te koken voor vrienden. Met zijn vriendin is hij aan het bouwen aan een eigen gezellig groepje. Hij heeft een zoontje en er is een tweeling on-the-way. Sporten geeft hem ook energie. Hardlopen en schaatsen met name. “De uitdagingen die je jezelf kan stellen met sport zou ik niet willen missen in mijn leven.” Een goede work/life balance en energie krijgen van de dingen die je onderneemt, is voor hem, net als voor ons, erg belangrijk.
Online Distributeur en Dirk passen in deze fasen van hun ontwikkeling heel goed bij elkaar. En wij zijn dus heel blij dat Dirk ons komt versterken. Maar, hoe zit het dan met die bouwvakkersdroom…vraag je je misschien af. Niet getreurd, Dirk geeft aan: “In de toekomst zou ik heel graag zelf een huis of vakantiehuis willen bouwen.” In de tussentijd mag hij, samen met ons, aan Online Distributeur bouwen.