Onze Diensten

Om de groei van jouw bedrijf te realiseren

Koppel meerdere winkels aan je Lightspeed webshop of juist meerdere webshops aan 1 winkel of voorraadpunt

Baal je ook dat bij Lightspeed niet meerdere winkels gekoppeld kunnen worden aan 1 webshop? Of dat er niet meerdere webshops aan 1 voorraadpunt zoals een magazijn gekoppeld kunnen worden die allemaal onderling met elkaar 'real time' blijven praten? Dan bieden we voor jou de oplossing.

Kleine stappen met een groots resultaat

Bij Online Distributeur combineren we onze uitgebreide kennis op het gebied van e-commerce met onze specialistische vaardigheden om webshops te optimaliseren. We hebben veel ervaring binnen eCommerce en deze expertise zetten we graag in om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen. Daarbij maken we gebruik van het ruime aanbod in tools en experts. Deze experts vormen ons partnernetwerk waarin alle specialistische hulp voor jouw onderneming samenkomt.

Belangrijke gegevens zonder gedoe omzetten naar Lightspeed

Om als (web)winkelier mee te komen met de snelle ontwikkelingen binnen eCommerce moeten er soms uitdagende beslissingen worden genomen. Wij helpen ondernemers graag bij het nemen en uitwerken van één van de  belangrijkste besluiten; welk webshop systeem ga ik gebruiken om mijn groeiplannen te realiseren. 

Met onze expertise kunnen wij jouw webshop zeer (kosten)efficiënt voor je omzetten, waardoor de juiste keuze snel gemaakt is. Pas als deze basis staat kan de online markt volledig worden benut. Online Distributeur en ons partnernetwerk van specialisten helpen je om deze kansen te pakken en om schaalbaar te groeien.

de Winkel van ons Allemaal

Bol.com is één van de grootste Nederlandse online marktplaatsen met miljoenen bezoekers per maand. Wanneer je dan ook jouw producten aanbiedt op Bol.com kan je jouw afzetmarkt aanzienlijk vergroten.

 

Vanuit  Online Distributeur hebben we een 4 stappenplan opgesteld om het maximale uit je Bol.com account te halen. Elke stap met zijn eigen uitdagingen en kansen.