Dealer Portal

Koppel direct een Dealer

Koppel eenvoudig een dealer aan jouw systemen en automatiseer o.a. jouw bestellingen, voorraden en levertijden.

Plan een afspraak

Onbeperkt. Koppel onbeperkt dealers aan jouw eigen systeem

Up-to-date. Jouw bestellingen, voorraden levertijden kloppen altijd, overal en voor iedereen

Persoonlijk. Altijd goed overleg en persoonlijke afstemming

Maak een Dealer Portal

Als leverancier of fabrikant, ben je altijd op zoek hoe je het beste in kunt spelen in de behoeftes van jouw dealers en jouw bedrijf zo optimaal / winstgevend te laten lopen. Een balans zeg maar, om beiden positief te houden.

We zien in de prakijk dat er veel winst voor beiden gehaald kan worden, in het automatiseren van bestellingen, voorraad en levertijden. Het kan namellijk zo zijn dat een grote dealer voor jou heel veel bestellingen doet en dat die bestellingen je veel tijd kost om dat te verwerken. Dit kan je voordelig automatiseren. Start vandaag.

Ervaren Partner

Online Distributeur is al jarenlang Lightspeed Partner van meerdere dealers die vooraan staan qua automatisering. We zien dat vooral uit hun behoefte een koppeling wordt gemaakt naar leveranciers, zoals fabrieken. Nu is het de beurt aan vooraanstaande fabrieken die dealergericht willen ondernemen.

Al gaat het om dealervriendelijkheid of omzetgroei naar volgende niveau, Online Distributeur is de partij om dit mee samen te realiseren.

wat is jouw automatisering waardering 

Vaak denken we dat we alle kennis al in pacht hebben. Dat we precies weten wat onze dealers willen en dat we dit ook leveren. Of dat we juist kiezen dit niet te leveren, omdat het duurder is dan wat het oplevert. We weten het precies. En vaak is de realteit heel anders.

Om een product te leveren waar écht behoefte aan is, starten we altijd eerst met een inventarisatie bij de dealers. De hoofdvraag is; wat zijn hun automatiserings behoeftes? Denk o.a. aan hun behoefte aan automatisch bestellingen doorgeven, de voorraaden wel of niet doorkrijgen (i.c.m. levertijden), welke data bestanden gebruiken ze, de inkoopprijzen én de advies verkoopprijzen, en zijn er staffels verwerkt om te zien hoeveel ze kunnen 'verdienen' door te groeien. 

Kortom, we hebben niet het antwoord. Degene die het antwoord hebben zijn dedealers. En daar starten we mee.

Vraag het de Dealers

Heldere stappen en meteen resultaat — Sandra, eigenaar

Lees het verhaal

Overstappen van Magento naar Lightspeed. Een aanrader — Janwillem, Oprichter

Lees het verhaal

We hadden nooit zo hard kunnen groeien zonder deze automatisering — Sam, Oprichter

Lees het verhaal

Klantgericht en flexibel. Niets is teveel — Ralph, marjonsnieders.nl

Lees het verhaal

Zorg dat je de koppelingen vandaag nog legt. Haal het optimale uit Lightspeed en jouw bedrijf.

Connect