Dé beste dropshipping producten

Opeens heb je het, je wordt dropshipper. Super leuk! En je hebt in onze vorige blogs al kunnen lezen wat dropshipping is en hoe je je dropshipping business opstart. Dus nu je besloten hebt om daadwerkelijk aan de slag te gaan met dropshipment, rest je nog maar één ding: beslissen welke producten je in je online winkel wilt aanbieden. Misschien heb je al een idee, maar misschien ook niet. Daarom noemen wij een aantal voorbeelden van dropshipping producten.

  • Mondkapjes

Tja, de hele wereld worstelt met hetzelfde probleem: corona. Een beetje ondernemer springt daar handig op in en gaat mondkapjes verspreiden. Er zijn voldoende dropship leveranciers voor mondkapjes. De exemplaren die je kunt wegwerpen, die zijn waarschijnlijk het gemakkelijkst voor dropshipping. Maar wanneer je duurzaamheid hoog in het vaandel hebt staan, is een herbruikbaar mondkapje voor jou misschien een beter alternatief. 

  • Goedkope zonnebrillen

De zon is er niet altijd, maar eigenlijk kun je in ieder seizoen wel een zonnebril gebruiken. Op warme zomerdagen, maar ook aan het eind van het jaar met een laaghangende zon. En die dingen raak je vaak snel en gemakkelijk kwijt, dus wordt er één in het dashboardkastje van de auto bewaard, eentje in de handtas en eentje bij het sleutelkastje. Voor een dropshipper is dit een interessant artikel. Voor een heel goedkope zonnebril kun je zo een paar euro vragen. Eerst test je uit of het item aanslaat en als het aanslaat kun je zo voor een prikkie een voorraad aanleggen om sneller te kunnen leveren. 

  • Winterartikelen zoals dekentjes en mutsen

Het wordt kouder en mensen werken door de pandemie nog altijd thuis. Dekentjes maken je thuis knus én je krijgt het er lekker warm van. Daarnaast zijn er mutsen in allerlei vormen en maten te bestellen. Weer zo’n goedkoop artikel waar je gemakkelijk een paar euro voor kunt  vragen. Als het seizoen voorbij is, bied je de producten gewoon niet meer aan. Ideaal!

  • Telefoonaccessoires

Telefoonaccessoires willen mensen altijd. Van selfie-stick tot telefoonketting, van hoesjes tot screenprotectors. Er is veel vraag naar en producten waar veel vraag naar is, zijn producten die zich uitstekend lenen voor dropshippers. De telefoonmarkt is groot en blijft maar groeien, dus dit zou ook nog wel eens een niche voor de langere termijn kunnen zijn.

  • Horloges en parfums

Producten die altijd vaak verkocht worden, zijn horloges en parfums. Bij jouw dropshipment leverancier liggen vaak grotere voorraden. Het zijn natuurlijk kwetsbaar producten, dus een leverancier die beschikt over genoeg inpakmateriaal is wel een must. Zo komt de bestelling onbeschadigd bij de klant. Vaak is dat bij dropshipment partners die voorraden horloges en parfums hebben wel goed geregeld, maar let hier goed op.

  • Fitnessapparatuur

Tijdens de eerste golf van corona, ten tijde van de intelligente lockdown, circuleerden er meerdere grapjes over het feit dat mensen meer stilzaten en dus dikker werden. Een half jaar later zitten we nog altijd overwegend thuis. Hier kun je dus handig op inspelen, door fitnessapparatuur voor thuis aan te bieden. Zo komt jouw klant in no-time van de corona-kilo’s af. 

Zelf dropshipping producten bedenken

Wanneer hier niets bij zit waar jouw hart sneller van gaat kloppen, kun je natuurlijk zelf ook iets bedenken. Misschien ben je kunstenaar en wil je verfartikelen verkopen. Of knutsel je graag met je kinderen en vind je het leuk om zelf wat nieuwe producten uit te proberen – eh, te gaan verkopen. Of houd je meer van duurzaam, houten speelgoed. Andere duurzame artikelen, zoals miniladers op zonne-energie. Mogelijkheden genoeg! We zijn benieuwd welke producten jij zou willen verkopen en of wij je kunnen helpen bij het koppelen van de dropship leverancier(s) met jouw webshop