Wie zijn wij?

Als online ondernemer wil je elke dag het maximale uit je bedrijf halen. Wat de omvang van jouw bedrijf ook is, de markt is altijd in beweging en het liefst wil je natuurlijk geen kans onbenut laten.

Wij weten dat veranderingen spannend zijn, en dat het belangrijk is om juist (alleen dat) te doen waar je goed in bent.

 

Bij Online Distributeur combineren we onze uitgebreide e-Commerce kennis en ervaring met onze specialistische vaardigheden om webshops te optimaliseren. We maken gebruik van het ruime aanbod tools en hebben een expert partnernetwerk.

​Wij helpen je graag om nieuwe mogelijkheden voor jouw bedrijf optimaal te benutten en werk uit handen te nemen.

Bel ons om te kijken wat we samen kunnen doen!

Online Distributeur - Ons Verhaal

Tim Matser

IT & Automatisering

Ik kom uit een familie van ondernemers, bijna allemaal met een eigen bedrijf in de hotelsector of de export van bloemen. Die werkgebieden trokken mij persoonlijk niet aan, maar het ondernemersbloed stroomde altijd. Ik heb altijd een fascinatie voor computertechnologie gehad.

Technologie kan bijdragen aan een betere wereld en deze sector levert banen op die zowel zinvol als leuk zijn. Het oplossen van complexe problemen met het creëren van eenvoudige oplossingen, daar krijg ik energie van. Mijn dagelijkse werk is dus zeker ook mijn passie.

Andrew Vafi

Strategie

Ik ben geboren in een klein dorp, opgegroeid in een academisch gezin van artsen. Ik ben altijd een avonturier geweest, zoekend naar beweging en risico’s. Ik ontdekte dat ondernemen een manier van werken is die mij goed past. Zeker gecombineerd in dit geval met het samenwerken met vrienden, Tim en Théo. Maar ook met andere gepassioneerde merken, mensen en bedrijven. Zij zorgen ervoor dat ik er 200% voor ga en de wereld wil laten zien dat wij een positieve invloed kunnen hebben op het welzijn van mens en natuur.​

Théo van Tuijl

Partnerships

Ik kom uit een groot gezin, mijn jeugd was nooit saai met altijd veel mensen om me heen. Ik leerde omgaan met verschillende type mensen en ook dat alles valt of staat met goede communicatie. Ik krijg er een kick van dingen te laten groeien. Van relaties met familie en vrienden tot de natuur, maar zeker ook groei op persoonlijk en zakelijk vlak. Het mooie is dat ik steeds meer overeenkomsten zie in de groei van al deze verschillende onderdelen en deze kennis en ervaring is heel goed toepasbaar bij het creëren van online groei bij onze klanten.